Stap 5 | Gebruikersadvies

Als je eenmaal de knoop hebt doorgehakt om met jouw nieuwe schip “in zee“ te gaan kan je gebruik maken van mijn kennis en ervaring omtrent de type verzekeringen. De keuze van de soort verzekering is afhankelijk van je zeil budget, jouw vaargebied, de waarde van je schip etc.

Ik kan je ook meenemen in het onderhoudsplan van je boot. Je moet natuurlijk altijd voorkomen dat het gezegde “koop een boot en werk je dood” werkelijkheid wordt . Ik bespreek dan ook met je welk onderhoud je zelf kan doen en wat je kan uitbesteden.

Verder kan ik je, afhankelijk van je vaargebied of gebieden, wegwijs maken in de wereld van de ligplaatsen, zeilkleding, reddingsmiddelen etc. Ik heb een netwerk van bedrijven om mij heen waar je goeie spullen kan kopen en via mij in de meeste gevallen tegen aantrekkelijke prijzen. (zie aparte pagina op mijn website)